Blogworkshop: loslaten

Hoe laat je los?

Er zijn tal van manieren en methoden die je hierbij kunnen helpen, maar uiteindelijk zul jij hier een eigen weg in moeten vinden. Zomaar wat doen, zal je niet verder brengen. Wat je doet moet gedragen zijn en vanuit een pure en wilskrachtige intentie komen. Tijdens de workshop loslaten zal ik je zowel een theoretische als praktische basis geven waar jij mee aan de slag kan. Er zal meer dan genoeg stof ter sprake komen waarop je thuis verder door kan kauwen en ik zal je op een ontspannen manier in beweging zetten.

Bloggen

Wil je echt vooruit komen tijdens jouw levenswandel en aan jezelf werken, dan is een bepaalde mate van doorzettingsvermogen onmisbaar. Daarom is er de mogelijkheid om elkaar hierin te steunen via Aap Blog Mies. Dit is een besloten online omgeving waarop je jouw verhaal met anderen kunt delen door te bloggen. Ook kun je hier de vorderingen op jouw levenspad bijhouden middels een openbaar dagboek. Bloggen biedt ontzettend veel creatieve mogelijkheden. Welke dit zijn en hoe het precies werkt, vertel ik je allemaal tijdens de workshop. We gaan dan ook aan de slag met het schrijven van jouw eerste blogbericht.

Aanmelden Workshop

Wil je begin 2018 graag op een creatieve manier aan jezelf werken, meld je dan dit jaar nog aan voor een van onderstaande workshopdata via sanderritman@outlook.com.

Data:

Vrijdag 5 januari van 19:00 tot 21:00 in Wijkcentrum Vruchtenbuurt, Albardastraat 60

Donderdag 11 januari van 19:00 tot 21:00 in Lokaal 7 (Bloemenbuurt), Anemoonstraat 25