Is dit geen mooie kerstgedachte?

De afgelopen tijd is voor mij een enerverende ervaring geweest. Bloggen, rondneuzen op Facebook en twitteren. Ik begin me steeds jonger te voelen. Er is een nieuw vuur in mij ontstoken en ambities laaien op.

Van verschillende mensen heb ik al te horen gekregen (via Facebook) hoe leuk ze het vinden om (weer) een oma te hebben. Ik voel me zeer gevleid, maar besef ook dat ik geen substituut kan zijn voor iemands oma.

Toch heb ik gemerkt dat er een gat bestaat in het sociale leven online. Dit is eigenlijk precies hetzelfde gat als de leegte in onze maatschappij. Wij ouderen verdwijnen.

Je ziet vaak dat je pas echt wordt gemist als je dood bent. Maar ik mis jullie nu al. Ik heb nog een tijdje te gaan en nog heel wat liefde te vergeven. En geven staat voor mij gelijk aan ontvangen.

Een mooi kerstcadeau zou een vind-ik-leukje zijn via de knop rechtsboven aan de homepage. Dan zal ik jouw online oma zijn.

De allerliefste kerst en een heel sociaal 2012 toegewenst,

van mij, je oma!

P.S. Voel je vrij om dit bericht te delen met al je vrienden via de Facebook Share knop of via de Twitter Tweet knop (is dit hip of wat). Er is genoeg omaliefde voor iedereen.

2 gedachten over “Is dit geen mooie kerstgedachte?”

  1. Mijn oma begint aardig populair te worden. Ik dacht ik laat haar lekker een beetje in mijn schaduw schrijven. Maar nu is het andersom. Ach ja, geloof me, ik vind het hartstikke leuk voor haar. Lekker bezig oma!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.