Oma van

God, mijn eerste blogbericht. En dan begin ik ook nog eens met Hem. Ik zal Hem verder proberen te mijden. Al kan ik niet garanderen dat Hij nog eens opduikt in de toekomst. Hij schijnt er een handje van te hebben. Zijn hand, de hand van.

Mijn kleinzoon heeft me opgedragen elke week een stukje te bloggen, zo dat heet. Nu zit ik hier gewoon met een pen en een velletje papier hoor, maakt u zich maar niet druk. Ik zou niet willen dat alle systemen crashen. Al beloofde hij me dat dat niet mogelijk is.

Hij is zo handig heh, die jongen van m’n jongen. Met computers enzo. Ik heb er hier thuis ook eentje staan, een heuse PC. Maar als die aanstaat durf ik nergens op te drukken. Bang dat ie, nou ja…. Hij zet het er allemaal voor me op, op zijn blog. Dan kan ik me focussen op ’t schrijven.

Voor nu wil ik mij alleen even aan u voorstellen. Mijn naam is Babs, 85 jaar, weduwe, twee kinderen, drie klein- en 1 achterkleinkind. Die laatste is de mooiste van de familie. Zij is nog geen acht maanden oud en kan nu al lopen. Ik vermoed dat zij eerder begint met bloggen dan ik.

Eén gedachte over “Oma van”

  1. Hi hi, 8 mnd en al lopen …. Ik vind deze vondst wel briljant.. Je oma en bloggen. Echt leuk gevonden door haar verhalen zo in de ether te zetten. Vanavond komt er vast weer een leuk verhaal bij in de pen. Oma is op verjaars visite in De Jordaan :))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.