Voor mijn online kleinkinderen

Laatst was mijn lieve kleinzoon op bezoek, samen met zijn vriendin Mandy en Gioia (nu alweer 8 maanden oud). Wat een heerlijk gezinnetje. Toen ze de oprit opreden werden ze als eerste begroet door Jan de tuinkabouter.

Mijn kleinzoon hielp me om alles klaar te zetten voor de lunch. Wat een lekker jong is dat ook. Hij weet alles te vinden in mijn keuken. Mandy mag blij zijn met zo’n vent.

Mijn kleinzoon ging een eitje bakken. Daar is ie dol op, dat doet ie wel vaker als hij hier is. Maar waarom ging Mandy bij hem staan? In mijn keuken.

Mijn kleinzoon zette voor mij de groene bak aan het begin van mijn oprit. Mijn oprit, een weggetje door mijn paleistuin. En Mandy? Die zat binnen, in mijn Glossy’s te bladeren.

Mijn kleinzoon gaf Gioia de fles, tilde haar op als ze wegliep, verschoonde haar luier, deed haar in bad en lette erop dat ze niet op mijn tapijt kroop. Mandy zat te borduren.

Na twee overnachtingen gingen ze alweer weg. Mijn kleinzoon pakte alles in en bracht de vuile was naar beneden. Ik vroeg aan Mandy:

“Wat doe jij eigenlijk?”

Mijn kleinzoon gaf antwoord. Mijn kleinzoon pakte de auto in en deed Gioia’s jasje aan. Mijn kleinzoon gaf me een knuffel. Mandy zei gedag.

Mandy is een schat. Maar mijn kleinzoon is mijn kleinzoon.

Zo zie je. Als mijn kleinkind zit je goed.

5 gedachten over “Voor mijn online kleinkinderen”

  1. Schroom niet om op stukjes te reageren. Volgens mij kun je hier gewoon wat typen hoor. En maak je niet druk, of je nu een kleinkind van me bent of niet, ik hou van iedereen. En Mandy is echt een schat hoor, een engel. Dikke kus van oma.

  2. Ja, mijn oma heeft helemaal gelijk. Je kunt hier gewoon wat typen. Je hoeft er niet voor in te loggen. Maar het kan wel als je dat wilt. Het wijst zich vanzelf als je wat typt en dan op ‘plaats als…’ klikt. Je kan er dan voor kiezen (hoeft dus niet) om in te loggen met je Facebook of Twitter account + enkele andere opties.

    1. Ontzettend leuk dat je op mijn stukje reageert Lien. Ik weet wel dat mensen af en toe wat van mij lezen. Maar het is ook zo leuk als je een reactie krijgt. Dat is ook weer een aanmoediging om lekker door te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.